Χονδρικές Πωλήσεις & Τροφοδοσίες HO.RE.CA

Χονδρικές Πωλήσεις

Το τμήμα Χονδρικής Οδός Υγείας απευθύνεται σε επαγγελματίες από το χώρο του εμπορίου (λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, εξειδικευμένα καταστήματα, κλπ.), από το χώρο του HO.RE.CA. (ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast food κλπ.) καθώς και σε εταιρείες, γραφεία και υπηρεσίες. Συγκεντρώνουμε φρούτα και λαχανικά από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Γίνεται η αποθήκευσή των οπωροκηπευτικών προϊόντων τους σε ειδικά διαμορφωμένους ψυκτικούς χώρους. 

Φιλοσοφία

Κατά την ανάπτυξη του τμήματος χονδρικής, φροντίδα της εταιρείας Οδός Υγείας ήταν η συνεχής μελέτη, έρευνα και προσαρμογή στα νέα ανταγωνιστικά δεδομένα που δημιουργούνται στον τομέα της αγοράς χονδρικής. Όλα αυτά εφαρμόζονται πάντα με γνώμονα το όφελος του επαγγελματία, παρέχοντας εξειδίκευση, ποιοτικά προϊόντα και τεχνογνωσία ώστε να αναβαθμιστεί η ανταγωνιστική του θέση στο επιχειρηματικό περιβάλλον που επενδύει. Γινόμαστε καλύτεροι και πιο ευέλικτοι, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς. Το μότο του τμήματος χονδρικής της εταιρείας μας είναι: Ο πελάτης της χονδρικής, είναι πρώτα από όλα συνεργάτης μας!

Ποιότητα & Συνέπεια

Διαθέτουμε οπωροκηπευτικά σε όλα τα είδη των εστιατορίων, ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, σε πολύ χαμηλές τιμές και μπορούμε να προμηθεύσουμε κάθε νέα επιχείρηση. Πολιτική του καταστήματος είναι η διασφάλιση της ποιότητας όλων των ειδών που προσφέρουμε, προκειμένου ο πελάτης σας, ο τελικός καταναλωτής να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας εντός Αττικής καθημερινά, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, με τον ιδιόκτητο στόλο των κλειστών φορτηγών μας, στη σωστή συσκευασία και στη σωστή θερμοκρασία.

Παραγγελιοληψία

Για τους πελάτες που είναι άνετοι με την χρήση των νέων τεχνολογιών, τους προτείνουμε να εγγραφούν στο σάιτ μας κάνοντας κλίκ ΕΔΩ , και να παραγγέλνουν online. Κατά την εγγραφή οι επιχειρήσεις εντάσσονται στο γκρούπ χονδρικής, και έτσι αυτόματα βλέπουν εντελώς διαφορετικές τιμές απο αυτές των πελατών λιανικής, και διαφορετικά προϊόντα σε μερικές κατηγορίες. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να έχουν ένα πλήρες ιστορικό των παραγγελιών τους με τις τιμές όπως αυτές διαμορφώνονται ανά περιόδους, αλλά και το σημαντικό πελονέκτημα της επαναπαραγγελίας με ένα μόνο κλίκ, ακόμα και απο το κινητό σας.

Για τους υπόλοιπους πελάτες παραμένει ο κλασσικός τρόπος της τηλεφωνικής παραγγελίας. Τηλεφωνήστε μας για την πρώτη παραγγελία σας για να μας γνωρίσετε. Καλέστε μας να μιλήσουμε για να δούμε τι ακριβώς χρειάζεστε, και ποια προϊόντα είναι σημαντικά στην επιχείρηση σας. Τηλέφωνα παραγγελιών :

Κώστας: 693-790-78-87    

Τι Προσφέρουμε

Η δυνατότητες της εταιρίας μας δεν εξαντλούνται στα εγχώρια προϊόντα, αλλά επεκτείνονται και σε παραγγελίες λαχανικών, οπωροκηπευτικών και φρούτων από ολόκληρο τον κόσμο.

 

Τις Καλύτερες Τιμές!

Το μεγάλο πελατολόγιο στη χονδρική, καθώς και οι συνεργασίες μας με τους παραγωγούς και εισαγωγείς,επιπλέον της δικής μας παραγωγής, μας δίνουν τη δυνατότητα να εξασφαλίζουμε καθημερινά ασυναγόνιστες τιμές χονδρικής ακόμα και για μικρές ποσότητες.

Μεγάλη Ποικιλία!

Πάνω από 700 κωδικοί Φρούτων και Λαχανικών, εγχώριοι και εισαγωγής, για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Η πολυετή εμπειρία μας θα γίνει αμέσως αντιλειπτή και απο τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Παράδοση στην Ώρα τους!

Προγραμματισμένες παραδόσεις με δικά μας μεταφορικά μέσα σύμφωνα με το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε τον χρόνο που χρειάζεσται για την προετοιμασία της επιχειρησής σας. Αλλά ακόμα και στις έκτακτες περιστάσεις το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει.

Χάρτης Γεωγραφικής Κάλυψης Τροφοδοσίας HO.RE.CA

Καλύπτουμε τις περιοχές που εμφανίζονται στον χάρτη απο κάτω με καθημερινές τροφοδοσίες. Αναλυτικές πληροφορίες για τις ώρες και τα δρομολόγια ανά περιοχή θα λάβεται από τον υπέυθυνο χονδρικής.