Κομβαλλάρια φύλλα (100 γρ)

5,00 €
Σε απόθεμα
SKU
HER-0023
Με εξαργύρωση 500 Πόντων λαμβάνετε αυτό το είδος ΔΩΡΕΑΝ!
Περισσότερες Πληροφορίες
Ιδιότητες - Παθήσεις Διουρητικό, Καρδιοτωνοτικό
Οργανικό Όχι
Βιολογικό Όχι
Προέλευση Εγχώριο
0
Rating:
0% of 100

Υποβάλετε την κριτική σας στο 100 πόντους. click here για σύνδεση

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

Βοηθά τον οργανισμό όταν υπάρχει δύσπνοια λόγω συμφορητικών καταστάσεων της καρδιάς. Διεγείρει τις συστολές και βελτιώνει την απόδοση της καρδιάς και είναι χρήσιμο για την αδύναμη και ανεπαρκή καρδιά των ηλικιωμένων. 

Τα καρδιακά γλυκοσίδια που περιέχει το βότανο είναι μία ομάδα χημικών ουσιών που υπάρχει σε όσα βότανα χρησιμοποιούνται ως ιάματα για τη θεραπεία της καρδιάς. Αυτές οι πολύπλοκες χημικές ενώσεις έχουν την ικανότητα να διεγείρουν τον καρδιακό μυ, με τρόπο που να ενισχύει τη συστολή του και να εξασφαλίζει την άντληση περισσότερου αίματος σε όλο το σώμα.

Έτσι αυξάνεται η απόδοση της καρδιάς, ενώ χάρη στη λειτουργία αυτών των ενώσεων, δεν αυξάνεται αντίστοιχα και το οξυγόνο που χρειάζεται ο καρδιακός μυς για τη λειτουργία του, κι έτσι δεν δημιουργείται το πρόβλημα της ανεπάρκειας οξυγόνου.

Πρέπει να χορηγείται μαζί με ένα διουρητικό όπως το Ταραξάκο ή με τονωτικά όπως ο κράταιγος και το Γκίγκο Μπιλόμπα, ανάλογα με την αιτία της πάθησης.
Συνδυάζεται επίσης καλά με τον Λεόνουρο.
Η Κομβαλλάρια όμως είναι ένα βότανο που το παίρνουμε με προσοχή και μόνο κάτω από την επίβλεψη ειδικού. Οι υψηλές δόσεις προκαλούν εμετούς και ενδεικτικά, η μέγιστη ασφαλής δόση στη Βρετανία είναι μέχρι 1 ml βάμμα την ημέρα ή μισο κουταλάκι του γλυκού σαν έγχυμα