Επιβράβευση κάθε αγοράς στο odosygeias.com

Πόντοι ως μετρητά σε κάθε αγορά σας.

Στην ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ οι αγορές σας έχουν αξία. Όσο αγοράζετε - Κερδίζετε. Ετοιμάσαμε ένα δίκαιο πρόγραμμα ανταμοιβής βασισμένο όχι στα προϊόντα, όπως συνήθως κάνουν οι ανταγωνιστές, προκειμένου να προωθήσουν εκείνα τα προϊόντα που αυτοί επιθυμούν, αλλά στο ποσό αγοράς του καλαθιού σας, ανεξαρτήτως των προϊόντων που υπάρχουν σε αυτό. Αυτό θεωρούμε ότι είναι ένα δίκαιο πρόγραμμα επιβράβευσης της καταναλωτικής πίστης των πελατών μας.

Πως δουλεύει;

Ανεξάρτητα από τα είδη και τις τυχών προσφορές στις τιμές αυτών, κατά την ολοκλήρωση της αγοράς αυτόματα το odosygeias.com θα υπολογίσει τους πόντους ανταμοιβής σύμφωνα με την αξία του καλαθιού σας και θα σας τους καταχωρήσει στον λογαριασμό σας. Για αυτό το λόγο η επιβράβευση της καταναλωτικής πίστης και αφοσίωσης αφορά μόνο εγγεγραμμένους πελάτες και όχι αγορές στην λογική του επισκέπτη. Κατά την εγγραφή σας ως πελάτης, το σύστημα σας επιβραβεύει με 500 αρχικούς πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε ΑΜΕΣΑ κατά την πρώτη κιόλας παραγγελία σας. Επίσης με την συμπλήρωση της ημερομηνίας γέννησής σας, την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε στα προσωπικά σας στοιχεία μετά την εγγραφή σας, το σύστημα αυτόματα πρίν την ημερομηνία αυτή θα σας κάνει δώρο επιπλέον πόντους για τα γενεθλιά σας. Κάθε είδος - προϊόν που μπορείτε να προμηθευτείτε από το odosygeias.com αναγράφει πόσους πόντους πρέπει να εξαργυρώσετε από αυτούς που έχετε στο λογαριασμό σας, προκειμένου να το λάβετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εξαργύρωση αυτού το ποσού των πόντων προσμετρείται ως μετρητά κατά την ολοκληρωση της παραγγελίας στο ταμείο του odosygeias.com. Επιβράβευση πελατών με επιστροφή μετρητών για εξαργύρωση οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε προϊόν!

Εξαργύρωση & Επιβράβευση ΜΑΖΙ;

ΝΑΙ! Κάθε αγορά επιβραβεύεται ανεξαρτήτως αν σε αυτή την αγορά έχουν ήδη εξαργυρωθεί πόντοι ως μετρητά που είχαν αποκτηθεί προηγουμένως. Στο λογαριασμό σας έχετε πλήρη ιστορικό των πόντων που κερδίσατε, πώς τους κερδίσατε, πότε τους κερδίσατε, πώς τους εξαργυρώσατε και πότε τους εξαργυρώσατε. Σαφώς και το σύστημα σας αποστέλει ενημερωτικά email για την κάθε συναλλαγή σας, όπου έχουν υπολογιστεί πόντοι είτε αυτολι "κερδήθικαν είτε αυτοί εξαργυρώθηκαν είτε αυτοί έληξαν.Έτσι έχετε και μια συνολική εικόνα για το πόσο επιπλεόν οικονομία κάνετε όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το odosygeias.com ως το καθημερινό σας προμηθευτή ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ, ΦΡΟΥΤΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Αναλυτικά οι όροι του προγράμματος

Ακολουθεί πίνακας με τις βασικούς όρους του προγράμματος επιβράβευσης όπως αυτοί έχουν ενεργοποιηθεί απο την 01/10/2020. Σημειώστε ότι οι όροι μπορούν να τροποποιηθούν από την ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, και οι νέοι όροι θα δημοσιεύονται στον κάτωθι πίνακα, καθώς και η ημερομηνία αναθεωρησής τους.

Πόντοι επιβράβευσης κατά την εγγραφή Πίστωση 500 πόντους
Πόντοι επιβράβευσης για κρητική ενός προϊόντος Πίστωση 100 πόντους
Πόντοι επιβράβευσης για γενέθλια (3 μέρες νωρίτερα)
Πίστωση 500 πόντους
Οι πόντοι επιβράβευσης λήγουν μετά από
Χρέωση 30 ημέρες
Αποστολή ειδοποίησης με email πριν από τη λήξη των πόντων - 7 ημέρες
Οι μέγιστοι πόντοι επιβράβευσης μπορούν να εξαργυρθούν σε μία παραγγελία Χρέωση 10.000 πόντοι
Για ολοκλήρωση παραγγελίας από 10 - 50 ευρώ Πίστωση 100 πόντους
Για ολοκλήρωση παραγγελίας από 50 - 100 ευρώ Πίστωση 200 πόντους
Για ολοκλήρωση παραγγελίας από 100 - 500 ευρώ Πίστωση 500 πόντους
Για ολοκλήρωση παραγγελίας από 500 ευρώ και άνω Πίστωση 1.000 πόντους
Μέγιστοι πόντοι που μπορούν να αποκτηθούν σε 30 μέρες Πίστωση 20.000 πόντοι

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πόντοι κερδισμένοι από τον Ιστότοπο της ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο για παραγγελίες μέσω του www.odosygeias.com και όχι για τηλεφωνικές παραγγελίες.